שרון גבריאל - דיאטנית קלינית

מהקפה (פלוס מאפה?) של הבוקר… דרך הכיבוד בישיבות… הנשנושים בין לבין… ועד לארוחת הצהריים ופעמים אפילו ארוחת הערב…

כשחושבים על זה, מרבית התזונה שלנו במהלך השבוע קשורה למקום העבודה. לכן, אין מקום טבעי יותר להתחיל בו את תהליך ההרזיה והמעבר לאורח חיים בריא.

העבודה על התזונה מתחילה בעבודה

אני מאמינה שחברה הרואה לנגד עיניה את רווחת העובדים והמנהלים שלה ואת בריאותם, צריכה לקדם את המודעות לבריאות ולתזונה מאוזנת ולהעניק לעובדים את האפשרות לרזות ולסגל אורח חיים בריא יותר במסגרת מקום העבודה. הניסיון מלמד שקבוצות הרזיה במסגרת העבודה זוכות להצלחה רבה (ולתוצאות מרשימות!) ותורמות לא רק לחיזוק הביטחון העצמי והתדמית של העובדים, אלא גם לחיזוק הקשר בינם לבין החברה ולהעלאת המוטיבציה והמעורבות בתפקיד.

 זו לא עוד סדנת הרזיה.

השירות שאני מציעה לחברות עימן אני עובדת כולל תפירת חבילת שירותים ייחודית Custom Made – בהתאמה לצרכים הייחודיים שלכם ושל העובדים שלכם, בהתבסס על תחקיר מקיף ובניית תכנית עבודה מותאמת לצרכים ולרצונות של ההנהלה והעובדים, לסדר היום במקום העבודה, לתנאי השטח, לתקציב ועוד.

בין השאר, תוכלו לבחור מבין הפעילויות והשירותים הבאים:

  • קבוצות לירידה במשקל: כולל אפשרות לקבוצות נפרדות לנשים ולגברים, קבוצות מנהלים, עובדי משמרות ועוד. תכני הקבוצה מותאמים למשתתפים ולסדר היום הייחודי שלהם במקום העבודה.
  • ייעוץ לבניית תפריט לחדר האוכל, או ניתוח תפריטים מהמסעדות שבהסדר.
  • מפגשים והרצאות חד פעמיות לקידום אורח חיים בריא. מתאים במיוחד גם כהעשרה לאירוע חברה או כנס  מקצועי.
  • סדנת מנהלים וייעוץ אישי למנהלים בנושא תזונה מאוזנת ואורח חיים בריא, בהתאמה לאורח החיים  התובעני ולהיעדר השגרה.
  • פגישות לייעוץ פרטני ובניית תפריט בהתאמה אישית במחיר מיוחד לעובדי החברה – אפשרות לקיום המפגשים במקום העבודה או בקליניקה שלי בכפר סבא.

מאות עובדים, בעשרות חברות וארגונים, כבר נהנים מתוצאות התהליך של קבוצות ההרזיה והפעילויות לקידום אורח חיים בריא בהנחייתי.

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב pinterest

פוסטים נוספים

שרון גבריאל - דיאטנית קלינית

קלוריות בלי ערך

מדוע לקלוריות ריקות ערך תזונתי נמוך? מדוע מומלץ להימנע מהן ואיך נוכל לדעת היכן הן מסתתרות בתזונה שלנו? המונח "קלוריות ריקות" הפך שגור בשנים האחרונות

קרא עוד »
סגירת תפריט