
מרכיבים:
2 ביצים
5 כפות רוטב לספגטי
2-3 עלי בזיליקום טריים קצוצים
2 כפות גבינת מוצרלה
1 כף גבינת פרמזן
1 כפית חמאה
מלח, פלפל לפי הטעם.
אופן ההכנה:
מחממים את רוטב הספגטי בקערה קטנה במיקרוגל
בקערה, מערבבים ביצים עם מלח ופלפל
ממיסים את החמאה במחבת ושוברים אליה את הביצים. מבשלים כ- 1 דקה מבלי לערבב
מוסיפים את רוטב הספגטי החם כך שיכסה את כל שטח הפנים, מוסיפים בזיליקום וגבינות.
מבשלים עד שהביצים מתייצבות (כ- 2-3 דקות נוספות)
מקפלים את האומלט לחצי (מעל הגבינות).
