מרכיבים:

2 כוסות קמח אורז

1 כוס קמח טפיוקה

3 כפיות קסנטין גאם

½ 1 כפיות מלח

2 כפות סוכר

½ 1 כוסות מים פושרים

2 כפות שמרית

2 כפות חמאה

3 חלבונים

1 כפית חומץ

אופן ההכנה:

בקערת מיקסר לשים קמח אורז, קמח טפיוקה, קסנטין גאם, מלח ולערבב במהירות נמוכה

להוסיף שמרית, מים וסוכר ולערבב

להוסיף חלבונים וחומץ ולערבל על מהירות גבוהה למשך 3 דקות

לשפוך את התערובת ל-2 תבניות אינגליש קייק  משומנות

ליצור חתכים קלים אלכסוניים על גבי הבצק

לכסות את בצק ולהתפיח במקום חמים כ 25 דקות

לחמם תנור ל 200 מעלות ולאפות במשך 40-45 דקות.

gluten free bread