מרכיבים:

⅓ כוס שמן קנולה

⅔ כוס סוכר חום

2 ביצים גדולות

1 כפית תמצית וניל

¾ 1 כוסות קמח ללא  גלוטן

2 כפיות אבקת אפיה

¼ 1 כפיות קינמון

1 כפית קסנטין גאם

½ 1 כוסות בננות רכות מעוכות

½ כוס פקאנים קצוצים או אגוזי מלך קצוצים

½ כוס צימוקים

אופן ההכנה:

לחמם את התנור ל 180 מעלות ולשמן תבנית אינגליש קייק רחבה (22*12 ס"מ)

בקערת המיקסר עם וו גיטרה לערבב שמן, סוכר, ביצים ותמצית וניל

להוסיף לתערובת בהדרגה קמח, קסנטין גאם, מלח, אבקת אפיה וקינמון לסרוגין עם מחית הבננות

לערבב אגוזים וצימוקים

לשפוך לתבנית ולאפות 45-60 דקות.

שרון גבריאל - דיאטנית קלינית