מרכיבים:

¾  כוס חמאה רכה

½ כוס סוכר חום

½ כוס סוכר

1 ביצה גדולה

½ כפית תמצית וניל

¾ כוס קמח אורז

¾ כוס קמח סויה

½ כפית אבקת אפיה

½ כפית מלח

1 כוס שוקולד צ'יפס

אופן ההכנה:

בקערה ללוש ביד חמאה , סוכר חום , סוכר לבן, ביתים ותמצית וניל

בערה נפרדת לערבב קמחים, אבקת אפיה ומלח

לאחד את תכולת שתי הקערות ולהוסיף שוקולד צ'יפס.

ליצור כדורים, להניח על תבנית מרופדת בניר אפיה ולאפות 12-15 דקות בחום של 170 מעלות.

שרון גבריאל - דיאטנית קלינית