מרכיבים:

¼ 2 כוסות קמח

½ כפית אבקת אפייה

1 כוס ממתיק מלאכותי מסוג סוכרלוז

100 גר' חמאה רכה או מרגרינה ללא שומן טרנס

2 ביצים

1 כפית תמצית וניל

למלית:

4 כפות ריבה משובחת

3 כפות ממתיק מלאכותי מסוג סוכרלוז

אופן ההכנה:

לערבב בקערה גדולה את הקמח עם אבקת האפייה והממתיק המלאכותי. לחתוך את החמאה לחתיכות קטנות ולהוסיף לקמח. לערבב עד שהתערובת תראה כגריסים.

לטרוף את הביצים עם הווניל ולהוסיף לקמח לבחוש עד שיוצר בצק רך וגמיש.

לחלק את הבצק לשני כדורים. לרדד כל אחד לעלה בעובי 3 מ"מ.

הכנת המלית: לערבב את הריבה הממתיק המלאכותי.

לחתוך עיגולי בצק בכוס עם שוליים חדים. לשים במרכז כל עיגול חצי כפית מלית ולסגור לצורת משולש.

יש לצבוט את מקומות החיבור כדי שלא ייפרדו בעת האפייה

לאפות בחום של כ- 1500C למשך כחצי שעה

aman's ear