ל-6 מנות, כל מנה מכילה 173 קלוריות
1 כוס בצל ירוק חתוך
1 כוס פטרוזיליה קצוצה
9 כפיות שמן זית כתית מעולה
1/8 כפית פלפל חריף
½1 כוסות אורז מלא לא מבושל
3 כוסות חזה עוף חתוך לרצועות
1 עלה דפנה
אופן ההכנה:
1. טגנו קלות בסיר את הבצל והפטרוזיליה בשמן זית במשך דקה אחת.
2. הוסיפו אורז לסיר ובשלו בחום בינוני עד שהאורז מכוסה בשמן ושקוף למחצה, כ- 3 דקות בערך.
3. הוסיפו את חזה העוף, הפלפל החריף ועלה הדפנה.
4. הביאו לרתיחה.
5. הורידו את החום, כסו באמצעות מים והביאו לרתיחה למשך 45-40 דקות, או עד שהנוזלים
יתאדו והאורז יהיה מוכן.
6. הוציאו את עלה הדפנה והגישו.