מרכיבים:

2 ביצים

5 כפות רוטב לספגטי

2-3 עלי בזיליקום טריים קצוצים

2 כפות גבינת מוצרלה

1 כף גבינת פרמזן

1 כפית חמאה

מלח, פלפל לפי הטעם.

אופן ההכנה:

מחממים את רוטב הספגטי בקערה קטנה במיקרוגל

בקערה, מערבבים ביצים עם מלח ופלפל

ממיסים את החמאה במחבת ושוברים אליה את הביצים. מבשלים כ- 1 דקה מבלי לערבב

מוסיפים את  רוטב הספגטי החם כך שיכסה את כל שטח הפנים, מוסיפים  בזיליקום וגבינות.

מבשלים עד שהביצים מתייצבות (כ- 2-3 דקות נוספות)

מקפלים את האומלט לחצי  (מעל הגבינות).

italian omelet