מרכיבים:

250 גרם פסטה מסוג פנה
2-1 כפות שמן זית
250 גרם חזה עוף
½ כוס בצל לבן קצוץ
450 גרם (½ קופסא ) עגבניות מרוסקות בתוספת שום או בזיליקום
2 כפות  פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה:

מבשלים את הפסטה במים עד לרמת אל דנטה
בינתיים, במחבת גדולה, מחממים שמן הזית בחום בינוני.
חתוכים את חזה העוף לקוביות של ½ ס"מ ומוסיפים למחבת עם הבצל. מבשלים עד שהעוף מושחם ואז מורידים את חום  האש .
מוסיפים את העגבניות המרוסקות ומועכים מעט את חתיכות העגבניות. מבשלים עוד כ- 5- 10 דקות
מסננים את הפסטה ממי הבישול ומוסיפים את תערובת העוף והעגבניות לפסטה היבשה. מוסיפים מעל פטרוזיליה קצוצה .

Italian style pasta with chicken