מערבבים את החמאה והסוכר בקערת המיקסר. מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה ומעט מלח עם קליפת הלימון. מערבבים. מוסיפים את הביצים, כל אחת בתורה.
מוסיפים את השקדים וזירעוני האניס ומערבבים.
יוצרים מהבצק 3 נקניקים באורך 25 ס"מ ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
אופים כחצי שעה בתנור שחומם לחום בינוני, 180 מעלות. מוציאים מהתנור ומצננים 10 דק'. מעבירים למקפיא ל- 20 דק', כי רק כאשר הבצק קפוא ניתן לפרוס אותו דק.
חותכים את הבצק בעובי של כ- 5 מ"מ ומניחים שוב על נייר האפייה. אופים כרבע שעה נוספת, עד שהעוגיות זהובות. שומרים בכלי שנסגר היטב או במקפיא.