מרכיבים:

1/2 כוס שקדים מולבנים
1 כוס קמח
1 כוס ממתיק  מלאכותי מסוג סוכרלוז (סוכרה דיאט, סוכר לייט, סוכרלוז)
1 כפית אבקת אפיה
1/2 כפית סודה לשתייה
1/4 כפית מלח
2 ביצים גדולות
2 חלבונים
1 כפית תמצית וניל
1 כף אבקת קקאו לא ממותקת
2 כפיות קפה נמס
30 גרם שוקולד מריר

אופן ההכנה:

מחממים תנור לחום של 170 מעלות
מפזרים שקדים על ניר אפיה ואופים למשך 12- 14 דקות  ומניחים בצד
מקצפים ביצים, חלבוני ביצה, וניל.
בקערה אחרת מערבבים קמח, ממתיק מלאכותי,אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח.
מוסיפים התערובת הישבה לקצף הביצים מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
בקערה קטנה נוספת, מערבבים אבקת קקאו, אבקת נס קפה, ו-4 כפיות מים ומוסיפים לתערובת הבצק
ממיסים את השוקולד
מוסיפים לתערובת הבצק את השוקולד והשקדים ומערבבים היטב
שופכים את התערובת לתבנית אפיה משומנת
אופים כ- 20 דקות בחום בינוני
מוציאים וחותכים לריבועים.

moka and nuts cake