מרכיבים:
1 זוקיני מגורד
1 קישוא צהוב מגורד
1 כפית שמן קנולה
1.5 כפיות מלח
1 כרישה קטנה חתוכה לרצועות
1 תפוח אדמה גדול
½ בטטה מבושל ומעוכה
¼ כפית פלפל לבן
½ בצל סגול חתוך
3 כפות קמח
2 כפות קמח מצה
2 ביצים גדולות
½ כפית אבקת סודה לשתייה
½ כפית אבקת שום
¼ כפית רוטב צילי
שמן קנולה
אופן ההכנה:
בקערה, ערבבו את הזוקיני עם הקישוא הצהוב .הוסיפו כפית מלח בישול.
תנו לתערובת להמתין בצד כ- 15 דקות
סחוטו את הנוזלים מהתערובת היטב. יבשו בנייר מגבת והניחו בצד.
במחבת, חממו 1 כף שמן קנולה וטגנו קלות את הכרישה למשך 3 דקות או עד שתתרכך ושימו בצד.
גרדו את תפוח האדמה והוציאו את הנוזלים על יד סחיטה קלה
שיימו את הבטטה בקערה, הוסיפו את הקישואים, , הכרישה, המלח הנותר, פלפל לבן וערבבו קלות.
הוסיפו בצל סגול, ואת יתר המרכיבים ערבבו לקבלת תערובת אחידה.
שפכו 2 כפות שמן קנולה למחבת טפלון וחממו לחום בינוני.
באמצעות כף צורו לביבות וטגנו עד לקבלת לביבה שחומה.