מרכיבים:

1 זוקיני מגורד

1  קישוא צהוב מגורד

1 כפית שמן קנולה

1.5 כפיות מלח

1 כרישה קטנה חתוכה לרצועות

1 תפוח אדמה גדול

½  בטטה מבושל ומעוכה

¼ כפית פלפל לבן

½ בצל סגול חתוך

3 כפות קמח

2 כפות קמח מצה

2 ביצים גדולות

½ כפית אבקת סודה לשתייה

½ כפית אבקת שום

¼ כפית רוטב צילי

שמן קנולה

אופן ההכנה:

בקערה, ערבבו את הזוקיני עם הקישוא הצהוב .הוסיפו   כפית מלח בישול.

תנו לתערובת להמתין בצד כ- 15 דקות

סחוטו את הנוזלים מהתערובת היטב. יבשו בנייר מגבת והניחו בצד.

במחבת, חממו 1 כף שמן קנולה וטגנו קלות את הכרישה למשך 3 דקות או עד שתתרכך ושימו בצד.

גרדו את תפוח האדמה והוציאו את הנוזלים על יד סחיטה קלה

שיימו את הבטטה בקערה, הוסיפו את הקישואים, , הכרישה, המלח הנותר, פלפל לבן וערבבו קלות.

הוסיפו בצל סגול, ואת יתר המרכיבים ערבבו לקבלת תערובת אחידה.

שפכו 2 כפות שמן קנולה למחבת טפלון  וחממו לחום בינוני.

באמצעות כף צורו לביבות וטגנו עד לקבלת לביבה שחומה.

fritters in three colors