מרכיבים:

¾ כוס חלב 1%

½ כוס קמח מצה

2 ביצים

2 חלבוני ביצה

1כף סוכר

1 כפית מלח

1 כף שמן לטיגון.

אופן ההכנה:

מחממים את החלב ומוסיפים לקמח המצה.

משאירים את התערובת כ- 10 דקות.

טורפים את הביצים והחלבונים ומוסיפים לתערובת, יחד עם שאר החומרים.

מחממים מעט שמן במחבת ומטגנים עליו פנקייק שטוחים.

סופגים את עודפי השמן בנייר סופג ומגישים חם. ניתן להגיש עם ריבה

כל פנקייק מכיל 45 קלוריות (¼מנת דגן, ¼ מנת חלבון, 1/6 מנת שומן).

pro information img