מרכיבים:

1 כף שמן זית

1 בצל קטן, קצוץ דק

2  שיני שום כתושות

1 כף אבקת קארי

1 כפית כמון

6 כוסות מרק עוף צח או מרק ירקות צח

500 גרם דלעת מבושלת וחתוכה

300 מ"ל  חלב 1%

פלפל שחור טחון טרי לפי הטעם

אופן ההכנה:

מחממים את השמן בסיר גדול מעל להבה בינונית.

מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד שהם מתרככים.

מוסיפים את אבקת הכמון והקארי ומבשלים במשך דקה.

מוסיפים ציר עוף ודלעת. מנמיכים את האש ומבשלים במשך 20 דקות.

מוסיפים את החלב ומבשלים כ- 2 דקות נוספות.

מעבירים את  המרק בבלנדר ומעבדים לתערובת חלקה.

pumpkin cream soup