
מרכיבים:
1 בצל יבש גדול חתוך לרבעים
1 בצל סגול גדול חתוך לרבעים
1 ענף כרישה פרוסה גס
2 עגבניות טריות חתוכות גס
מבחר ירקות שורש חתוכים גס כגון: לפת, גזר, שורש פטרוזיליה, שורש סלרי
¼ דלעת חתוכה לקוביות גדולות
1 תפוח אדמה בינוני חתוך לקוביות
1 בטטה חתוכה לקוביות
½ כוס ציר מרק ירקות או לחילופין 1 כפית אבקת מרק + ½ כוס מים
2 כפות תערובת עשבי תיבול
2 שיני שום כתוש
1 כפית בהרט
מלח ופלפל שחור טחון לפי הטעם
אופן ההכנה:
שמים בסיר גדול את הבצל העגבניות ועשבי התיבול ומאדים במשך 5 דקות.
מוסיפים לסיר את שאר הירקות ומערבבים
מוסיפים את ציר הירקות ומכסים את הסיר ומבשלים עד שכל הירקות רכים
מוסיפים את יתר התבלינים ומגישים חם.
כל מנה מכילה 100 קלוריות (¼1 מנות דגן).
