מרכיבים:

1 בצל יבש גדול חתוך לרבעים

1 בצל סגול גדול חתוך לרבעים

1 ענף כרישה  פרוסה גס

2 עגבניות טריות חתוכות גס

מבחר ירקות שורש חתוכים גס כגון: לפת, גזר, שורש פטרוזיליה, שורש  סלרי

¼ דלעת חתוכה לקוביות גדולות

1 תפוח אדמה בינוני חתוך לקוביות

1 בטטה חתוכה לקוביות

½ כוס ציר מרק ירקות או לחילופין 1 כפית אבקת מרק + ½ כוס מים

2 כפות תערובת עשבי תיבול

2 שיני שום כתוש

1 כפית בהרט

מלח ופלפל שחור טחון לפי הטעם

אופן ההכנה:

שמים  בסיר גדול  את הבצל העגבניות ועשבי התיבול ומאדים במשך 5 דקות.

מוסיפים לסיר את שאר הירקות ומערבבים

מוסיפים את ציר הירקות ומכסים את הסיר ומבשלים עד שכל הירקות רכים

מוסיפים את יתר התבלינים ומגישים חם.

כל מנה מכילה 100 קלוריות (¼1 מנות דגן).

root vegetable stew