
מרכיבים:
1 בצל חתוך לקוביות
4 שיני שום קצוצות
3 כפות שמן זית כתית מעולה
2 כוסות ברוקולי קצוץ
500 גרם טופו
1/2 1 כפיות אבקת גינג'ר
1/4 כפית פלפל חריף
3 כפות קמח תירס
1/4 כוס רוטב סויה
1 כוס מי
אופן ההכנה:
חתוך את הטופו לקוביות בגודל 1 ס"מ
במחבת גדולה טגן מעט את הבצל, השום עם שמן זית עם שהבצל ייהפך לשקוף (3-5 דקות )
הוסף למחבת את הטופו, הפלפל השחור והברוקולי והמשך בבישול עד שהברוקולי מוכן עוד כ- 6-8 דקות.
בקערה קטנה, ערבב יחד, קמח תירס, רוטב סויה ומים והוסף תערובת זו לתבשיל הברוקולי והטופו. בל עד שהרוטב הופך סמיך והסר מהאש.
הגש מעל אורז או דגן מלא אחר.
