מרכיבים:

1 בצל חתוך לקוביות

4 שיני שום קצוצות

3 כפות שמן זית כתית מעולה

2 כוסות ברוקולי קצוץ

500 גרם טופו

1/2 1 כפיות אבקת גינג'ר

1/4 כפית פלפל חריף

3 כפות קמח תירס

1/4 כוס רוטב סויה

1 כוס מי

אופן ההכנה:

חתוך את הטופו לקוביות בגודל 1  ס"מ

במחבת גדולה טגן מעט את הבצל, השום עם שמן זית עם שהבצל ייהפך לשקוף (3-5 דקות )

הוסף למחבת את הטופו, הפלפל השחור והברוקולי והמשך בבישול עד שהברוקולי מוכן עוד כ- 6-8 דקות.

בקערה קטנה, ערבב יחד, קמח תירס, רוטב סויה ומים והוסף תערובת זו לתבשיל הברוקולי והטופו. בל עד שהרוטב הופך סמיך והסר מהאש.

הגש מעל אורז או דגן מלא אחר.

tofu and broccoli in garlic sauce